• 6000 lumen, XGA-resolutie
 • Flexibele installatie - Lensverschuiving, verwisselbare brandpuntsafstand, korte brandpuntsafstand buiten de as
 • Volledige controle - Volledige ondersteuning voor Crestron, Extron, AMX, PJ-Link en Telnet LAN-commando's
 • Geavanceerde functies - Bedrade afstandsbediening, volledige 3D- en DICOM-simulatie
X605e
Pro model
Prijs op aanvraag
Prijs aanvraag

Prijs aanvraag

Optoma X605e

Optoma X605e


6000 lumen, XGA-resolutie Flexibele installatie - Lensverschuiving, verwisselbare brandpuntsafstand, korte brandpuntsafstand buiten de as Volledige controle - Volledige ondersteuning voor Crestron, Extron, AMX, PJ-Link en Telnet LAN-commando's Geavanceerde functies - Bedrade afstandsbediening, volledige 3D- en DICOM-simulatie

Voer hier uw gegevens in, wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

* Verplichte velden

Annuleren of  

 • Levering vanuit Nederland

  Uit meerdere magazijnen

 • Verkoopvestiging in Haarlem

  Wij werken vanuit ons kantoor in Haarlem

 • Al sinds 1992 actief!

  Wij werken als sinds 1992 in de pro av markt!

 • Gratis verzending vanaf € 100,-

  Verzending met PostNL of UPS

 • Bel nu voor advies 085-2019680!

  Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
De X605e is een product dat is ontworpen voor veeleisende professionele toepassingen. 

XGA-resolutie en 6000 lumen leveren heldere beelden en betrouwbaarheid, en dankzij de 24/7 werking kunt u deze projector vertrouwen. 

Het ontwerp zonder een stofdicht filter voorkomt dat vuil en stof het apparaat beschadigen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en een betere beeldkwaliteit. 

Een volledige lensverschuiving gecombineerd met optionele meervoudige brandpuntsafstanden biedt flexibiliteit voor eenvoudige en eenvoudige installaties.
 

Lensverschuiving

Vereenvoudig uw installatie dankzij de volledige Lens Shift, hierdoor hebt u meer mogelijkheden om uw projector te positioneren. Dit maakt het gemakkelijker om uw projector in de kamer te plaatsen en biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor schermafmetingen.

Geweldige kleur

Optoma-projectoren bieden u betrouwbare kleurenprestaties voor elke inhoud en omgeving. We hebben een weergavemodus die aan al uw behoeften voldoet: nauwkeurige sRGB-kleuren voor levensechte afbeeldingen of levendige, indringende presentaties. Perfect voor grafische en videopresentaties.

Volledige 360-projectie

Afbeeldingen kunnen worden geprojecteerd over een volledig 360 ° -bereik langs de horizontale as van de projector.

Kleurbeheersysteem (CMS)

Geef nauwkeurige, realistische kleuren weer die perfect bij uw omgeving passen. Met deze unieke functie kunt u de kleurinstellingen met de ideale nauwkeurigheid aanpassen aan de Rec.709-standaard.

Controle en netwerk

Met een breed scala aan opties kunt u de projector op afstand bedienen en bewaken.

• RS232 Optoma-projectoren worden geleverd met een set RS232-bedieningselementen voor eenvoudige en eenvoudige bediening met elk besturingssysteem.

• AMX-compatibiliteit De Dynamic Discovery Protocol-functie is rechtstreeks in de projector geïntegreerd. Deze functie maakt eenvoudige installatie met AMX-regelsystemen mogelijk.

• Crestron RoomView RoomView®-software biedt een configureerbare interface voor het in- en uitschakelen, beheren en besturen van maximaal 250 projectoren tegelijk vanaf elke computer.

• Compatibel met Extron IPLink voor eenvoudige installatie met Extron-conrolsystemen

Telnet

Dit model kan opdrachten via telenet ontvangen, waardoor u eenvoudig kunt werken met Telnet-compatibele besturingssystemen.

PJLink

Het PJLink-protocol is ingebouwd in de projector voor eenvoudige installatie met PJLink-compatibele besturingssystemen.

Volledige 3D

Volledige 3D

Optoma-projectoren kunnen een echte 3D 3D-bron weergeven, inclusief 3D-compatibele grafische kaarten, 3D-uitzendingen en de nieuwste generatie 3D-mediaservers.

Automatische uitschakeling

Automatische uitschakeling

Soms kan de projector worden gebruikt terwijl deze niet in gebruik is. Om energie te besparen, als de projector wordt aangehouden en er geen bron wordt gedetecteerd, schakelt de functie "Auto Power Off" de projector na een ingestelde periode automatisch uit.

Snelle stop

U kunt uw projector onmiddellijk uitschakelen. U hoeft niet te wachten tot de projector is afgekoeld voordat u hem uitschakelt.

Directe stroom inschakelen

De projector start onmiddellijk wanneer de projector wordt ingeschakeld. Het is dus niet nodig om de projector handmatig in te schakelen via de afstandsbediening of het toetsenblok. Het is ideaal in kamers met een algemene schakelaar.

AV dempen

Houd de controle over uw presentatie met AV-dempen. Richt de aandacht van uw publiek weg van het scherm door de afbeelding te verbergen wanneer dit niet nodig is.

Bedrade afstandsbediening

Met de bedrade externe verbinding kunnen alle aspecten van de projector afzonderlijk worden geregeld zonder dat er een zichtlijn naar de projector nodig is; van onschatbare waarde bij het gebruik van meerdere eenheden tijdens live-evenementen.

USB Power

Gebruik de USB-stroomvoorziening voor een HDMI-dongle

DICOM-simulatiemodus

Speciaal ontworpen voor grotere vergaderzalen en het lezen van theaters, deze projector is voorzien van een speciale mode DICOMsim Dat is-is speciaal afgestemd voor het bekijken van beelden in grijswaarden, perfect voor het bekijken van röntgenfoto's en scans Tijdens de medische opleiding. *

* Deze projector is niet geschikt voor gebruik bij medische diagnoses.

Pas uw projector aan

Zorg dat je projector in elke kleur staat. Ding van elke RAL-kleur. Perfect voor op maat gemaakte faciliteiten. * Neem contact met ons op voor meer informatie "

Continu bedrijf (24u / 24, 7/7)

Continu bedrijf (24u / 24, 7/7)

Optoma-projectoren zijn ontworpen om 24 uur per dag in standaardrichting te werken. Perfect voor installaties waar uitgebreid gebruik vereist is. Onderworpen aan de volgende voorwaarden.

24/7 gebruik - standaard lampgarantie is van toepassing. De projectorgarantie is gebaseerd op standaardgebruik. Voor optimale prestaties adviseert Optoma om de projector gedurende 30 minuten per 24 uur uit te schakelen of op te hangen om de levensduur van de lamp te verlengen.

X605e