HDMI

21 product(s)

HDMI Over Cat 5 verlenger

Deze HDMI-versterker zorgt ervoor dat een HDMI signaal bijzonder ver kan worden verstuurd. de zender wordt aangesloten op het bronapparaat via een HDMI kabel en de ontvanger wordt aangesloten met een HDMI kabel op de TV.

Prijs € 60,44
+ €6,95 verzending

Aten 4-voudige HDMI switch

De VS481A 4 poort HDMI Switch zorgt ervoor dat u snel en makkelijk uw HDMI display kunt delen met 4 HDMI apparaten. De VS481A zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt schakelen tussen de digitale apparaten zoals DVD spelers, Sataliet ontvangers, Digitale Camcorder.

Prijs € 60,44
+ €6,95 verzending

Aten HDMI 1.3b CAT5e/6 verlenger max. 60 m

De VE800 HDMI Extender verlengt je HDMI display tot 60m van de HDMI bron door gebruik te maken van twee Cat 5e of Cat 6 kabels. Het is uitgevoerd met HDMI (high definition multimedia interface) connectoren en is kan DVI (digital visual interface)ondersteunen door middel van HDMI-naar-DVI adapters.

Prijs € 97,41
+ €6,95 verzending

Aten 4x4 HDMI matrix

De VM0404H is een 4x4 HDMI-matrixschakelaar die een geschikte manier levert om high definition audio en video van één van de vier HDMI-bronnen naar één van de vier HDMI-schermen te leiden. Met de schakelaar kunt u vier HDMI-apparaten aansluiten  op vier HDMI-monitors, displays, projectors of TV`s tegelijk

Prijs € 482,79
Gratis verstuurd!

Aten 8-voudige HDMI splitter

De AT-VS0108H HDMI Splitter is de perfecte oplossing voor iedereen die één digitaal HD Video signaal tegelijkertijd naar 8 HDMI schermen wil zenden. Het ondersteund alle HDMI ingeschakelde apparaten, zoals DVD spelers, satelliet ontvangers en alle HDMI schermen

Prijs € 240,79
Gratis verstuurd!

Aten 8-voudige HDMI switcher

Met steeds meer HDMI apparaten die in de thuisbioscoop markt komen, zal het gelijktijdig gebruik van verschillende HDMI A/V apparaten erg belangrijk worden. Nu, de AT-VS0801H 8-poorts HDMI Switch biedt een eenvoudige en betaalbare manier om HDMI capaciteiten toe te voegen bij jouw thuisbioscoop.

Prijs € 168,19
Gratis verstuurd!

Scart naar HDMI converter

Converteer je analoge Scart signaal naar een digitaal HDMI signaal. Op deze manier kun je je analoge beelden bekijken in een zo hoog mogelijke HD resolutie. De converter zet het analoge signaal om naar een signaal dat zo dicht mogelijk bij een waar HDMI signaal komt. 

Prijs € 117,67
Gratis verstuurd!
Geen producten meer om te laden. Einde van de lijst bereikt!