Betaalmethodes

Via deze website bieden wij voor zowel zakelijke alsmede particuliere consumenten uit Nederland, België en Duitsland uitgebreide betalingsmogelijkheden zoals onderstaand vermeld.

PARTICULIERE OF ZAKELIJKE CONSUMENT VANUIT NEDERLAND

- iDeal

Snel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren

- Bank

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het totaalbedrag overmaken op de rekening van Clearview B.V.

IBAN nr: NL88RABO0355494450

Swift/BIC nr: RABONL2U

PARTICULIERE CONSUMENTEN VANUIT BELGIË EN DUITSLAND

- Bank

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het totaalbedrag overmaken op de rekening van Clearview B.V. U heeft daarvoor de volgende bankgegevens van ons nodig:

IBAN nr: NL88RABO0355494450

Swift/BIC nr: RABONL2U

ZAKELIJKE CONSUMENTEN VANUIT BELGIË EN DUITSLAND

- Bank

Aan BTW-plichtige bedrijven in het buitenland wordt geen BTW in rekening gebracht. U dient dan bij uw klantgegevens een geldig BTW nummer in te vullen.Dit is mogelijk nadat u hebt aangegeven dat u een zakelijke klant bent en nadat u de landkeuze heeft gewijzigd. Vanaf de volgende stap in het bestelproces wordt de BTW niet meer in rekening gebracht. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het totaalbedrag overmaken op de rekening van Clearview B.V. U heeft daarvoor de volgende bankgegevens van ons nodig:

IBAN nr: NL88RABO0355494450

Swift/BIC nr: RABONL2U

ONDERSTAAND VIND U NOG EEN UITGEBREIDERE UITLEG

- iDeal

Heeft u toegang tot het internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDeal. Een betaling via iDeal heeft als voordeel dat uw bestelling snel wordt afgehandeld. Tevens zijn er geen bijkomende kosten via deze betaalwijze. Start iDeal online demo

- Bank

Na het invoeren van uw bestelling kunt u het totaalbedrag overmaken op het rekeningnummer van Clearview BV. Houdt rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Voor betalingen vanuit het buitenland kan dit een paar dagen langer duren. Vermeld bij het overmaken altijd het betalingskenmerk uit uw orderbevestiging. De status van uw bestelling en betaling is te controleren via de link in uw orderbevestiging. Problemen of vragen over uw buitenlandse betalingsopdrachten? mail ons.