Projectieschermen

Optoma biedt een groot gamma aan hoge kwaliteit projectieschermen, geschikt voor bijna iedere situatie. Van kleine vergaderkamers tot grote conferentiezalen, en voor de meest veeleisende cinema applicaties, Optoma heeft een scherm voor u.

Alle Optoma schermen voldoen aan de hoogste eisen en zijn uitgebreid gecheckt en getest gedurende het productieprocess om de hoogste kwaliteit en afwerking te kunnen waarborgen.

Doordat we als geen ander zowel de markt als de samenhangende technologieën begrijpen zijn wij door het gebruik van onze expertise in staat om ons product verder uit te breiden, zodat het te gebruiken is voor iedere mogelijkheid, terwijl het toch fantastische kwaliteit levert.

De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende types waaronder muur/plafond bevestigbaar, handmatig pull-down en electrisch met In-Site I/R, en portable lift, allemaal in Mat Wit 1.0 gain.

De buitenkant van ons mat witte scherm bevat 'PVC microdot' technologie om de best mogelijke reflectie te bewerkstelligen, terwijl de nieuwste technologie in schermconstructie er voor zorgt dat het scherm lange tijd volledig vlak blijft zonder te bobbelen.

Optoma schermen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en types, geschikt voor ieder huis of zaken toepassing. De materialen zijn ontworpen om vuur-, water- en schimmelwerend te zijn en kunnen eenvoudig schoongeveegd worden, waardoor ze de ideale partner zijn voor uw projector.

Er zijn geen producten in deze categorie