POSTNL PAKKETSERVICE

Voor producten welke direct op voorraad zijn geldt: Indien uw bestelling voor 17:00 uur is geplaatst, ongeacht de verzendwijze, wordt deze normaal gesproken de volgende werkdag bij u bezorgd.

PostNL levert ook op zaterdag af, mits het geen rembourszending betreft. De bestelling dient dan op vrijdag voor 17:00 geplaatst te zijn.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst (vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag) worden op dinsdag bezorgd.
Rond nationale feestdagen kunnen levertijden afwijken ten gevolge van de dienstregeling bij TNT Post.

Als een product tijdelijk is uitverkocht, houden we u schriftelijk op de hoogte van de levertijd. (kijk in uw Account voor meer details). Wees er wel van bewust dat wij normaal gesproken een extra dag nodig hebben om uw order na deze datum te verwerken. Verder is het mogelijk dat u in uw orderbevestiging een andere verzenddatum vind dan staat aangegeven op onze website, aangezien wij producten reserveren zodra wij bestellingen ontvangen (kijk wederom in uw Account voor alle details).

EEN OVERZICHT

Bezorgingen op maandag tot en met vrijdag worden uitgevoerd tussen 09.00 en 21.30 uur**. Voor zakelijke wijken is dit tot 17.00 uur.

Op zaterdag worden de zendingen tussen 09.00 en 16.00 uur afgeleverd ( Niet voor rembourszendingen).

Bij geen gehoor kunt u de zending tot 3 weken na de bezorgpoging afhalen op het aangegeven postkantoor.

** Op basis van lokale kennis wordt afgeleverd in het dagdeel met de hoogste trefkans (van 9.00 17.00 uur of van 13.00 - 21.30 uur).

Bij iedere bezorgpoging waarbij aflevering op het aangegeven adres niet mogelijk was, laat PostNL een schriftelijke kennisgeving achter. LET OP: rembourszendingen via PostNL kunnen niet (meer) op een postbusadres worden afgeleverd.