• 3500 ANSI Lumen
 • 1024 x 768 XGA
 • 2.2 kg
 • Ultra green, energiezuinig
 • 10.000:1 contrast, tot 6000 lampuren
Optoma
Pro model
Prijs op aanvraag
Prijs aanvraag

Prijs aanvraag

Optoma EX631(EX-631)

Optoma EX631(EX-631)


3500 ANSI Lumen 1024 x 768 XGA 2.2 kg Ultra green, energiezuinig 10.000:1 contrast, tot 6000 lampuren

Voer hier uw gegevens in, wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

* Verplichte velden

Annuleren of  

 • Levering vanuit Nederland

  Uit meerdere magazijnen

 • Verkoopvestiging in Haarlem

  Wij werken vanuit ons kantoor in Haarlem

 • Al sinds 1992 actief!

  Wij werken als sinds 1992 in de pro av markt!

 • Gratis verzending vanaf € 100,-

  Verzending met PostNL of UPS

 • Bel nu voor advies 085-2019680!

  Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Optoma 4:3 EX631

Snelle navigatie:

| Functies | Certificaten | Wat krijg ik erbij? |

 

     Toepassingen / Geschikt voor

De EX631 is een projector met XGA (1024 x 768) resolutie gebaseerd op de allernieuwste “groene” technologie met de beste eigenschappen binnen de desktop line-up van Optoma.

De EW631 is de breedbeeld (WXGA) uitvoering met een resolutie van 1280 x 800 in 16:10..

Eco+ technologie, exclusief van Optoma, verhoogt ons commitment om onze impact op het milieu te verlagen en werkt op een dusdanig intelligente wijze dat niet alleen het stroomverbruik wordt gereduceerd met 30%, maar ook de levensduur van de lamp wordt verhoogd met maar liefst 70%, waarmee dus de totale cost of ownership vele malen lager wordt dan voorheen. Door gebruik te maken van de nieuwste software en hardware ontwikkelingen wordt bereikt dat op een slimme manier altijd precies de juiste hoeveelheid licht wordt geprojecteerd. Deze technologie is niet alleen goed voor het milieu en lifetime van de projector maar zorgt ook voor altijd het beste beeld in iedere situatie.

Voor installatie in een netwerkomgeving is de EX631/EW631 volledig compatible met zowel het Crestron RoomView® network control system als ook het AMX Dynamic Discovery Protocol.

Beide modellen beschikken over een behoorlijke hoeveelheid aansluitingen zoals dual VGA inputs waarbij er één bijvoorbeeld kan worden gebruikt voor de optionele Optoma wireless module, verder zijn er RS232, een audio “in” en “uit” maar ook natuurlijk HDMI. RJ45 netwerkaansluiting in combinatie met remote mouse via USB is ook mogelijk.  Daarnaast kan Audio worden weergegeven met de ingebouwde krachtige 10W speaker.

De projectoren van Optoma waren als eerste uitgerust met de technologie die er het mogelijk maakte om in Stand-by mode minder dan 0.5W Watt te verbruiken en daarbij dus super handig in gebruik te zijn vanwege features als “fast shut-down & start-up”.

 

Een aantal voorbeelden van toepassingen staan hieronder vermeld.

- Vaste installatie in klaslokaal of vergaderruimte.

- Gebruik als "travel" projector of als mobiele projector voor gebruik in meerdere ruimtes.

- Geschikt voor gebruik bij grote projecties zoals bijvoorbeeld in een aula van een school of voor presentaties in bijvoorbeeld een auditorium.

- Volledige integratie in een netwerk door zijn RJ45 aansluiting. Deze projector is via een netwerk aanstuurbaar.

 

 

 

     Beschikt over

Deze projector bevat DLP® technologie. Onderhoudsvrij en lange kwaliteits duur.

Deze projector heeft de mogelijkheid tot het aansluiten van een Kensingtonlock. Deze projector schakelt is binnen 10 seconden gebruiks klaar en kan binnen 10 seconden afsluiten Deze projector kan automatisch afsluiten na een X aantal minuten/uur.

De projector biedt de mogelijkheid om via een netwerk te worden aangestuurd

De instellingen kunnen worden beveiligd met een wachtwoord

 

 

 

 

     Certificaten

Kleuren garantie van 5 jaar

BrilliantColor™ houdt in dat de projector de kleuren opbouwt met 6 kleuren in plaats van de gangbare 3 primaire kleuren. Hierdoor ontstaan kleurechtere kleuren. Optoma verzekert u ervan dat afbeelding kwaliteit zeker 5 jaar perfect blijft. Dit kan door het geavanceerde DLP systeem. Deze projector is voorzien van DDP (Dynamic Discovery Protocol) waardoor deze gemakkelijk in een AMX aangestuurde ruimte kan worden opgenomen.

Deze projector bevat DLP® technologie. Onderhoudsvrij en lange kwaliteits duur.

Deze projector kan doormiddel van downscaling hogere resoluties aan.

Deze projector vodloet aand e RoHS certificering. Dit betekend dat in deze projector geen een van de verboden schadelijke stoffen zit zoals opgelegt door de RoHS.

Deze projector gebruikt minder dan 1 watt in standby modus.

 

     
- Klik op de afbeeldingen voor meer informatie -

 

 

     Bijgeleverd

Comfortabele draagts voor uw projector en kabels

Alle Optoma projectoren worden geleverd met een afstandsbediening en batterijen VGA kabel male - male van 1.80 meter Optoma USB kabel - 1.80 meter

Alle Optoma projectoren worden standaard geleverd met een voedingskabel type

Alle Optoma projectoren worden geleverd met een CD-rom. Deze bevat handleidingen, brochures en eventuele software

Optoma Quick Start Guide voor een snelle start.

 

 

 

    Uitleg

Kleuren garantie van 5 jaar

Optoma garandeerd dat de kleuren er als nieuw uitzien voor 5 jaar. Optoma projectoren zijn voorzien van een DLP engine, de DLP techniek heeft geen last van verslechtende kwaliteit. De garantie waarborgt dat de kwaliteit voor minimaal 5 jaar perfect blijft.

BrilliantColor™ houdt in dat de projector de kleuren opbouwt met 6 kleuren in plaats van de gangbare 3 primaire kleuren. Hierdoor ontstaan kleurechtere kleuren.

DLP projectoren met BrilliantColor™ technologie gebruiken meerdere kleuren voor het genereren van de perfecte kleuren op het scherm. Ten opzichte van andere technologieen, zoals bijvoorbeeld LCD waar enkel 3 primaire kleuren worden gebruikt, gebruikt de BrilliantColor™ technologie 6 kleuren.

Optoma verzekert u ervan dat afbeelding kwaliteit zeker 5 jaar perfect blijft. Dit kan door het geavanceerde DLP systeem.

Optoma garandeerd een perfecte afbeeldingskwaliteit voor minstens 5 jaar. Om de hoogste kwaliteit te halen en te behouden wordt er enkel gebruik gemaak van DLP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de pixel kwaliteit zeer hoog blijft, ook in de loop der tijd.

Deze projector is voorzien van DDP (Dynamic Discovery Protocol) waardoor deze gemakkelijk in een AMX aangestuurde ruimte kan worden opgenomen.

Om integratie in een AMX systeem te vereenvoudigen, is in deze projector het Dynamic Discovery Protocol geintegreerd.

Deze projector gebruikt minder dan 1 watt in standby modus.

Deze projector gebruikt minder dan 1 watt in standby modus. Hierdoor is deze projector zeer energie zuinig.

Deze projector bevat TrueVivid™ technologie. Verbeterde kleuren weergave.De TrueVivid™ technologie zorgt voor een een verbeterde balans tussen de kleurverzadiging en lichtsterkte. Hierdoor komen de kleuren "echter" over en krijgt u de beste beeld kwaliteit.

 

 

 

     Beschikt over

Deze projector bevat DLP® technologie. Onderhoudsvrij en lange kwaliteits duur.

Deze projector heeft 1 of meerdere HDMI 1.3 aansluitingen Deze projector schakelt is binnen 10 seconden gebruiks klaar en kan binnen 10 seconden afsluiten Deze projector kan automatisch afsluiten na een X aantal minuten/uur.

De projector biedt de mogelijkheid om via een netwerk te worden aangestuurd

De instellingen kunnen worden beveiligd met een wachtwoord

Deze projector heeft de mogelijkheid tot het aansluiten van een Kensingtonlock.