De nieuwste en meest gewaardeerde line-up van high-end projectoren, de EH7500 ‘native’ WUXGA resolutie (1920  x 1200) met  6500 ANSI Lumens levert uitzonderlijke prestaties en lichtopbrengst.  De EH7500 heeft volledig gemotoriseerde lens shift en 5 uitwisselbare lens mogelijkheden om het meest perfecte beeld vanaf elke afstand te creëren. Voor toepassing in Rental en staging, theater, auditorium, beurzen.

 

€ 0,00
Inclusief BTW
Hoeveelheid
Prijs aanvraag

Prijs aanvraag

Optoma EH7500 WUXGA 6500 Ansi [PROSCENE]

Optoma EH7500 WUXGA 6500 Ansi [PROSCENE]


De nieuwste en meest gewaardeerde line-up van high-end projectoren, de EH7500 ‘native’ WUXGA resolutie (1920  x 1200) met  6500 ANSI Lumens levert uitzonderlijke prestaties en lichtopbrengst.  De EH7500 heeft volledig gemotoriseerde lens shift en 5 uitwisselbare lens mogelijkheden om het meest perfecte beeld vanaf elke afstand te creëren. Voor toepassing in Rental en staging, theater, auditorium, beurzen.  

Voer hier uw gegevens in, wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

* Verplichte velden

Annuleren of  

 • Levering vanuit Nederland

  Uit meerdere magazijnen

 • Verkoopvestiging in Haarlem

  Wij werken vanuit ons kantoor in Haarlem

 • Al sinds 1992 actief!

  Wij werken als sinds 1992 in de pro av markt!

 • Gratis verzending vanaf € 100,-

  Verzending met PostNL of UPS

 • Bel nu voor advies 085-2019680!

  Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

 

 

De nieuwste en meest gewaardeerde line-up van high-end projectoren, de ‘native’ WUXGA resolutie (1920  x 1200) met  6500 ANSI Lumens levert uitzonderlijke prestaties en lichtopbrengst.  De EH7500 heeft volledig gemotoriseerde lens shift en 5 uitwisselbare lens mogelijkheden om het meest perfecte beeld vanaf elke afstand te creëren.

Op de ISE 2011 is er de mogelijkheid om een demonstratie te zien van dit indrukwekkende product voor de te verwachten introductie half 2011

Denk bij de EH7500 bijvoorbeeld aan features als Lamp Relay mode voor volledig 24/7 gebruik met een 2x zo lange lamp-levensduur of een ‘multipurpose’ verwisselbaar ‘colour wheels’ en nog vele andere verrassende mogelijkheden.

 

Colour & Imager Guarantee   5 years (see website or brochure for terms and conditions).

ProScene EH7500 WUXGA projector die per direct leverbaar is.  Deze  6500 ANSI Lumens projector met dual lamp, verwisselbaar- en uitwisselbaar  lens design is de allereerste in de nieuwe ProScene merk lijn van Optoma.

 

Al meer dan 10 jaar lang is Optoma ook een van de weinige fabrikanten en designers die zich volledig richt op projectoren.

Door deze  toewijding, om te specialiseren puur en alleen  in alleen projectie technologie  is er  een  grenzeloze kennis en bekwaamheid binnen het  bedrijf opgebouwd waarmee uiteindelijk de beste toepassingen worden ontwikkeld voor de veeleisende professionele markt.

 

De ProScene lijn is volledig nieuw en special ontwikkeld voor extreem hoge helderheid en licht opbrengst, volledig uitgerust met uitgebreide extra Optoma services. De ProScene projectoren zullen worden geleverd via speciaal door Optoma gecertificeerde partners, uit een netwerk van de meest ervaren AV installateurs en integrators die zullen worden uitgenodigd voor het exclusieve ProScene Certified Partner Programma.

 

Dual-lamp, WUXGA en 6500 ANSI lumens zorgt voor kristal heldere  beelden  en  24/7 operation voor volledige betrouwbaarheid.  Het tegen stof verzegelde, filter loze design voorkomt dat stof en vuil de werking van het systeem kan beïnvloeden, waardoor een optimale beeldkwaliteit blijft behouden met een minimale behoefte aan onderhoud.

 

Gemotoriseerde lens shift, focus en zoom gecombineerd met uitgebreide lens instel- mogelijkheden en daarbij verwisselbare kleurenwielen bieden een flexibele en tegelijkertijd zeer toepassingsgerichte invulling van de behoefte van de gebruiker.

 

De zeer betrouwbare en hoge resolutie WUXGA DLP® DC3 chip, is het hart waar het beeld oorspronkelijk wordt gecreëerd en via P-VIP lamp pulsing technologie wordt er voor gezorgd dat de kleuren worden ge fine-tuned naar exacte werkelijke waarden. De accuraatheid van deze kleurwaarden zijn de hoogste die tot dusver in de markt beschikbaar waren.

 

Asferische  lens, optische elementen en  het gebruik van zogenaamd Low Dispersion (LD) glas zorgen voor het behoud van optimale beeldscherpte en uniformiteit in focus over het gehele beeld.

 


 

De keuze uit 2 verschillende kleurenwielen maken het mogelijk om de beeldkwaliteit en scherpte nog meer aan te passen op de toepassing waarvoor de projector gaat worden ingezet.

 


 

Het standard meegeleverde kleurenwiel zorgt voor een maximale lichtopbrengst met de juiste kleur reproductie, terwijl er ook de mogelijkheid is om te kiezen voor een kleurenwiel waarbij de nadruk licht op de kleurkwaliteit en pallet. De kleurenwielen zijn eenvoudig verwisselbare modules en kunnen on site verwisseld worden zonder dat de projector open hoeft.

 

De EH7500 is ideaal voor boardrooms, auditoriums,  live events, kerken, musea, openbare ruimtes en dergelijke. Eenmaal geïnstalleerd is het eenvoudig om de projector aan te sturen en te besturen.

Optoma biedt volledige Crestron Roomview ™ compatibiliteit, een klantspecifieke interface om alle devices in een zaal of ruimte te besturen via een netwerk

De RS232 control functies zijn gecertificeerd door alle grote control systems merken zodat altijd een probleemloze koppeling kan worden gemaakt en een eenvoudige installatie mogelijk is.

 

Optoma was al s’werelds beste in productie van projectoren met minder dan  1 watt power consumptie in stand-by mode, de EH7500 zorgt niet alleen voor een gereduceerd verbruik bij gebruik maar versterkt ook nog eens haar commitment voor “milieu vriendelijke” voorzieningen zoals timer control en super snel shutdown & start-up.  Een verlaagde  totale “cost of ownership” gekoppeld met een onderhoudsarm design zorgt er in ieder geval date r ook geen verborgen of onverwachte kosten zijn bij het bezit van een Optoma projector.

 

EH7500 Key Features

 • Extremely bright 6500 ANSI lumens
 • Native WUXGA (1920 x 1200) resolution
 • Dual Lamp – multiple redundancy, longer service intervals, 24/7 operation
 • Installation flexibility- 5x Lens options, motorised lens shift, focus and zoom
 • Interchangeable colour wheels for application flexibility

 

EH7500 Specifications

Technology                            0.67” WUXGA DC3 Type A DLP chip

Native Resolution                   WUXGA (1920 x 1200)

Brightness                              6500 ANSI Lumens

Lamp Type                             2 x 330W P-VIP

Lamp Life                               2000h bright mode/2500h ECO mode (5000h ECO relay mode)

Colour Wheel Options            Bright wheel 6 Segment RGBCYW

Video wheel 6 Segment RGBCYM                        

 

EH7500 Lens Options

Model Name  Throw Ratio

WT1                0.78 (Fixed)

WT2                1.22 - 1.47 (1.2x Zoom)

ST1                 1.45 - 1.95 (1.33x Zoom)      

TZ1                 1.93 - 3.71 (1.9x Zoom)

TZ2                 3.68 – 7.04

 

Optoma EH7500 Lens overzicht

 Optoma EH7500 lenzen throw ratio overzicht

INPUTS:        EH7500

                        2 x HDMI (with locking screw)

                        BNC (RGBHV)

PC RGB 2 x 15 Pin D-Sub VGA

Component 3RCA

S-Video/Composite 4 pin Mini DIN / RCA

 

CONTROL:   RS232 9 Pin D-Sub & RJ45

 

OUTPUT:      PC (monitor loop-through) VGA Out

+12V trigger low-voltage DC connector