Een complete home cinema full HD set. Met deze set kunt u gelijk beginnen met het genieten van de beste films op het hoogste niveau. De set bestaat uit een Optoma HD200x, LG bluray speler en een HDMI kabel. Bestel nu het Voordeelpakket uit voorraad!

Pro model
Prijs op aanvraag
Prijs aanvraag

Prijs aanvraag

Optoma Full HD set

Optoma Full HD set


Een complete home cinema full HD set. Met deze set kunt u gelijk beginnen met het genieten van de beste films op het hoogste niveau. De set bestaat uit een Optoma HD200x, LG bluray speler en een HDMI kabel. Bestel nu het Voordeelpakket uit voorraad!

Voer hier uw gegevens in, wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

* Verplichte velden

Annuleren of  

 • Levering vanuit Nederland

  Uit meerdere magazijnen

 • Verkoopvestiging in Haarlem

  Wij werken vanuit ons kantoor in Haarlem

 • Al sinds 1992 actief!

  Wij werken als sinds 1992 in de pro av markt!

 • Gratis verzending vanaf € 100,-

  Verzending met PostNL of UPS

 • Bel nu voor advies 085-2019680!

  Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

Een complete home cinema full HD set. Met deze set kunt u gelijk beginnen met het genieten van de beste films op het hoogste niveau. De set bestaat uit een Optoma HD200x, LG bluray speler en een HDMI kabel.

 

Voor meer informatie over de Optoma HD200x, klik hier.

 

Met de gecertificeerde 1.3c HDMI kabel van 5 meter weet u zeker dat u de beste signaaloverdracht bereikt.

 

Gegevens LG BD370 Bluray speler:

 

De iets platter uitgevoerde BD370 weet om te beginnen met gemak de snelheid van z’n voorganger, de BD300, te evenaren. Dankzij de uiterst eenvoudige en rechtstreekse link naar YouTube loopt de speler vooruit op de internettv van de toekomst.
Navigeren gebeurt met de prettige afstandsbediening die we ons, ondanks een overvloed aan toetsen, toch betrekkelijk snel eigen maken. Met de BD370 introduceert LG een uitstekende en volwaardige opvolger voor de succesvolle BD300. Diens prestaties worden gemakkelijk geëvenaard of overtroffen, ook als er een cd of dvd wordt weergegeven.

De innovatieve technologiën die u nodig heeft in een ideale omgeving voor de ultieme Full hd Experience vind u terug in de LG BD spelers. Ontdek zelf hoe deze speler de beste beeld- en geluidskwaliteit levert.

De LG BD serie kan worden verbonden met internet. Zo kan extra content worden gedownload, denk hier aan de door de producent extra aangeboden filmcontent die u direct naar uw usb geheugen kunt downloaden voor extra gebruiksgemak. In de toekomst zal BD-Live ons de mogelijkheid bieden deel te nemen aan on-line quizzen, en vrienden uit te dagen voor de door filmfabrikant aangeboden bonusspellen bij een film. Kortom, er zijn legio nieuwe media die u van uw Blu-ray Disc met behulp van uw BD live functie zult ontdekken.

De BD370 geeft u toegang tot YouTube, de no 1. UCC sharing website. Iedere minuut wordt 15 uur aan videomateriaal op YouTube gepubliceerd. Met uw eigen profiel heeft u direct toegang tot fullscreen videomateriaal.

LG Blu-ray spelers ondersteunen de YouTube standaard video en audio voor stream. (tot 640x480 voor video, en AAC voor audio)