Door ons geadviseerd voor huddle rooms en kleine overlegkamers

 • Geen software nodig

 • Eén gebruiker op het scherm

 • Op basis van een HDMI aansluiting

 • Snel omschakelen tussen presentatie en video modus

 • Geleverd met 2 zenders!

 • Ondersteuning voor bureaublad uitbreiding

WDC10
BenQ
€ 815,00
Inclusief BTW
Hoeveelheid

 • Levering vanuit Nederland

  Uit meerdere magazijnen

 • Verkoopvestiging in Haarlem

  Wij werken vanuit ons kantoor in Haarlem

 • Al sinds 1992 actief!

  Wij werken als sinds 1992 in de pro av markt!

 • Gratis verzending vanaf € 100,-

  Verzending met PostNL of UPS

 • Bel nu voor advies 085-2019680!

  Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

Voordelen

Nadelen

 Geen software nodig
 Wordt geleverd met 2 zenders!
 Plug & Play
 InstaVideo (geoptimaliseerd voor video vertoning)
 <100ms response tijd
 Zowel HDMI als USB aansluiting nodig bij de bron 

 

InstaShow™ Plug & Play- met één knop start u draadloze presentaties in Full HD 
De InstaShow WDC10 van BenQ is een unieke oplossing zonder software, waarmee meerdere presentatoren de leiding kunnen nemen vanaf elk apparaat. Dit kant-en-klare systeem vereist geen installatie van software en is compatibel met elk besturingssysteem of hardwareplatform*, waardoor het zeer eenvoudig is in het gebruik. 


Directe visuele communicatie en samenwerking voor de moderne onderneming

Het is in de menselijke aard om zich te verzetten tegen verandering, daarom kan nieuwe technologie soms intimiderend zijn. InstaShow™ vereist geen enkele leercurve. Het kan meteen worden geïntegreerd in uw dagelijkse routine zodat u onmiddellijk kunt beginnen met delen. Iedereen die InstaShow probeert, weet onmiddellijk hoe het gebruikt kan worden voor samenwerkende presentaties. InstaShow is een draadloze oplossing die mogelijkheden biedt voor samenwerking via het netwerk zonder extra investeringen in faciliteiten of training. Elke zakelijke klant, zelfs diegene zonder wifi-infrastructuur, kan InstaShow implementeren voor werknemers en bezoekers zodat die kunnen profiteren van eenvoudige en snelle draadloze presentaties zonder onhandige installatiemomenten, waardoor er direct teamwork en onmiddellijke resultaten mogelijk zijn.

Vrijheid van instinctieve samenwerking

Met één enkele knop is InstaShow™ een volledige hardwareoplossing die eenvoudigweg op de bronlaptop wordt aangesloten. Het duurt slechts enkele seconden om te beginnen met draadloos presenteren. Er is geen software om te installeren, configureren of uit te voeren. Dit vermindert de verspilde tijd en ongemakkelijke stiltes, waardoor u sneller kunt beginnen met een productieve bijeenkomst.

Geen installatie of onderhoud van software

InstaShow verbetert aanzienlijk de efficiëntie en flexibiliteit van bedrijven door een natuurlijke, intuïtieve manier te bieden waarop maximaal 16 presentators hun presentaties kunnen starten zonder te wachten of waardevolle vergadertijd te verspillen. Omdat vergaderruimtes altijd druk bezet zijn in moderne bedrijven, verhoogt de InstaShow de zakelijke productiviteit aanzienlijk door het gebruik van tijd te optimaliseren en teamwork te maximaliseren. Bovendien, omdat er geen software is om te configureren of te updaten en geen compatibiliteit met besturingssystemen om te handhaven, vereist InstaShow geen IT-ondersteuning.


Op elk gewenst moment deelnemen via een eenvoudige koppeling

Het koppelen van de InstaShow verzendknop naar een ontvangerhost is net zo eenvoudig. U hoeft voor een automatische draadloze koppeling de koppeltoets op de host slechts vijf seconden ingedrukt te houden en hetzelfde te doen op de zender. De host kan zelfs via internetbeheer in de koppelingsmodus worden gezet voor situaties waarbij de host op een plafondmonitor is geïnstalleerd of op een andere manier moeilijk te bereiken is.

Presentator regelt het overschakelen naar videomodus

Onze exclusieve InstaVideo-functie optimaliseert de audiovisuele instellingen van InstaShow, waardoor u met één klik op de zijknop spontaan kunt overschakelen van heldere presentatiemodus naar soepele videomodus met stereogeluid. Dit alles gebeurt zonder IT-ondersteuning, kabels of complexe software-instellingen. Door presentatoren de weergegeven inhoud snel te laten aanpassen, kunnen gebruikers met alle gemak tekst, grafieken en tabellen, afbeeldingen en video combineren om een krachtige en effectieve bijeenkomst te creëren, en dit alles draadloos in Full HD.

Krachtige compatibiliteit op elk platform

Gebruikers kunnen onbelemmerd presenteren op elk apparaat met een standaard HDMI-ingang, en gebruikmaken van de inhoud van een breed scala aan apparaten zoals laptops, blu-ray-/dvd-spelers, Apple TV, PS4 of Xbox. Daarnaast biedt InstaShow exclusief een uitgebreide bureaubladmodus in zowel Windows als OSX om weergave voor de presentator te activeren. Presentators kunnen tijdens de presentatie privéweergaven bekijken of notities maken, een back-up van gegevens creëren of andere toepassingen controleren, terwijl ze tegelijkertijd een inspirerende prestatie leveren.

Betrouwbare beveiliging

AES 128-bits beveiligingsencryptie en een WPA2-verificatieprotocol garanderen dat uw zakelijke intellectuele eigendommen geheim blijven en beschermd tegen manipulatie of onbedoelde openbaarmaking. De beveiligde aansluitingsbevestiging zorgt ook voor soepel en hoogwaardig draadloos streamen van presentaties. Hierdoor kunnen presentatoren vertrouwelijke informatie delen zonder dat ze bang hoeven te zijn voor inbreuken op de beveiliging tijdens de presentatie. InstaShow™ ondersteunt ook HDCP om ervoor te zorgen dat alle inhoud met digitaal rechtenbeheer (DRM) vloeiend wordt afgespeeld zonder vertraging, foutmeldingen of onderbrekingen.

Optimale intelligente resolutieafstemming

Met behulp van EDID configureert InstaShow automatisch de resolutie-instellingen van de notebook die als bron wordt gebruikt, zodat deze pixel voor pixel overeenkomt met het beeldscherm voor zeer duidelijke beeldkwaliteit, of het nu gaat om een projector, flatpanel beeldscherm, monitor of tv. Gebruikers van InstaShow kunnen zich richten op de vergadering in plaats van hun resolutie-instellingen aan te moeten passen of IT-ondersteuning te vragen om de timing van het beeldscherm aan te passen. 

Zekerheid van een volledige hardwareoplossing

InstaShow levert geïntegreerde codering en decodering voor hardware, en biedt gemoedsrust voor betrouwbare draadloze prestaties tijdens de presentatie, ongeacht de capaciteiten van het besturingssysteem van de notebook die als bron wordt gebruikt.

WDC10

Specificaties

Extern bureaublad
Ja
Aansluiting (Gebruiker)
HDMI + USB
Software
Nee
Simultane presentaties
1
Ondersteunde systemen
Mac OS
Windows
Airplay
Nee
Google Cast
Nee
Max. resolutie
1920 x 1080p
Uitgebreid bureaublad
Ja
Geschikt voor
Huddle room
Overlegkamer
Vergaderkamer groot
Vergaderkamer middel
Systeem
Zender - ontvanger